Hos Guldsmed Ohana har vi stor respekt for folks privatliv. Af den grund bestræber vi os altid på at efterleve de regler der gælder for behandling af data.

Det betyder også, at vi naturligvis efterlever reglerne for samtykke, altså at vi overholder følgene krav:

Et samtykke skal være frivilligt. Det er selvfølgelig ikke et krav at give samtykke til at modtage nyheder og tilbud for at være kunde hos os!

Et samtykke skal være specifikt. Vi er helt klare i mælet om hvorfor og hvordan vi vil behandle dine data – det er så vi kan kontakte dig i forbindelse med nyheder og tilbud. Alle dine data behandles sikkert, og det vil aldrig være vores formål at sende data videre til tredjepartselskaber.

Et samtykke skal være informeret. Hos os ved du hvad du giver samtykke til. Hos os giver du nemlig kun samtykke til, at vi må kontakte dig i forbindelse med nyheder fra vores butik samt i forbindelse med gode tilbud.

Et samtykke kan kun gives at personer over 13 år. Hvis du er under 13 år, vil vi aldrig nogensinde kontakte dig uden dine forældres/værges samtykke. Det betyder også, at hvis du er under 13 år, må du ikke tilmelde dig vores nyheds-service, uden dine forældres/værges tilladelse.

Et samtykke skal kunne tilbagetrækkes. Hos os er det vigtigt at vi ikke overskrider nogen grænser. Synes du at vi sender for mange gode tilbud, kan du til hver en tid tilbagetrække dit samtykke. Det kan enten gøres direkte igennem den email du har modtaget fra os, ved at skrive til os, ringe til os, eller ved at møde op i butikken. Kort sagt, hvis du vil fjernes fra vores nyheds-service, så bliver du fjernet! 🙂